Mechanic

Twente Airport


AELS – We love aircraft

AELS biedt de totale ‘end-of-life’ oplossing voor vliegtuigen: van aankoop tot verkoop van het laatste bruikbare onderdeel. Alle materialen worden gerecycled en het vliegtuig wordt tot de laatste schroef gedeassembleerd. Al 15 jaar lang zijn wij aan het groeien in de luchtvaart en inmiddels staan we bekend als een toonaangevende internationale onderneming. AELS werkt voor klanten als KLM, British Airways, Swiss Airlines en Lufthansa.

Sleutelen aan vliegtuigen is net even wat anders: Hoogstaande technologie en een grote verscheidenheid aan systemen waardoor het veel variatie biedt. Veel instructies zijn gedocumenteerd door de fabrikant maar vindingrijkheid is bij AELS vaak essentieel om een klus te klaren. We werken regelmatig aan meerdere vliegtuigen tegelijk en een spoedopdracht voor een goede klant kan zomaar tussendoor komen. Werkzaamheden vinden plaats op, boven, aan, onder, in, naast en tussen de vliegtuigen. Geen dag is hetzelfde!

Voordat je verder leest, willen we je even waarschuwen: bij AELS voelt het alsof je elke dag op vakantie gaat want de vliegtuigen staan namelijk om je heen. Een vrijdagmiddagborrel op de picknickbank in de zomer tussen de vliegtuigen zou zo maar voor kunnen komen.


Omschrijving

Met een kop koffie in de hand bespreek je samen met de rest van het Disassembly & Dismantling Team de dag waarbij de Mechanic Manager de geplande werkzaamheden toelicht.

Als Mechanic hou je je bezig met het deassembleren van alle onderdelen van de vliegtuigen. Deze kunnen variëren van cockpit instrumenten, hydraulische pompen, en vleugeldelen tot aan stoelen, flight computers en kleine sensoren. De onderdelen zijn kostbaar en het is belangrijk dat de onderdelen op de juiste manier en met het juiste gereedschap verwijderd worden. Kwaliteit maar bovenal veiligheid staan hoog in het vaandel.

Met het team ben je verantwoordelijk voor het vliegtuig vanaf het moment van de landing tot het moment dat alle onderdelen verwerkt zijn en het restant is ontmanteld en afgevoerd. Hiermee vorm je een belangrijke spil in de stroom van onderdelen door de organisatie en daarmee draag je bij aan het succes van AELS.


Wat neem je mee

  • Minimaal MBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar sleutel ervaring als monteur of een afgeronde vliegtuigmonteurs opleiding niveau 2;
  • Jij denkt proactief en bent sterk oplossingsgericht;
  • Je bent gemotiveerd, ambitieus, enthousiast en sociaal;
  • Je bent woonachtig in omgeving Twente of bent bereid daarnaar te verhuizen;

 

Wat geven wij

  • De kernwaarden van AELS zijn: Being the best, Outside the box, Sustainable en We leggen graag uit wat we daarmee bedoelen.
  • Een unieke werkplek op de Technology Base Twente Airport
  • 40-urige werkweek met een marktconform salaris
  • Veel ruimte voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling
  • Een enthousiast team met passie voor techniek en vliegtuigen


Nieuwsgierig?

Zie jij jezelf bij ons tussen de vliegtuigen werken? Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je graag ons team komen versterken? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Wil je solliciteren of heb je vragen?

Neem contact op met Nathalie: hrm@aels.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacancies
Maximum upload size: 67.11MB

AELS buys aging aircraft, which our highly skilled engineers carefully disassemble. 

The removed parts are then placed in inventory and sold.  We are the only company that handles the entire supply chain for aircraft disassembly and dismantling.  

Since we sell parts from our own aircraft, we can be very competitive in our aircraft bids.

×

Looking for a good deal?

× How can i help you?